consultants building & engineering

bouwkundig studiebureau

Vertrouwd team van specialisten

 

Dagelijks staan bijna 20 medewerkers in voor de stabiliteit van je bouwprojecten. Onze ontwerpingenieurs leggen elk hun eigen accenten. Net dat is onze sterkte: ook voor jouw schaalvoorkeur en project hebben we de juiste specialist in huis. Onze ingenieurs en tekenaars scholen zich voortdurend bij. Zo vinden we samen de perfecte match voor jouw bouwproject.

Een performante aanpak staat bij Cobe voorop sinds de start. In 2000 richtten ir.-arch. Koen Van Nevel en ir. Katrien Dobbelaere het studiebureau op. Vandaag is het team een gevestigde waarde binnen de sector.

Stabiliteit en esthetiek

Bij Cobe zorgen we voor een zuinige en duurzame stabiliteitsoplossing voor elk project. Zo ben je als bouwheer zeker van het optimale ontwerp. Uiteraard krijg je een correcte opvatting en berekening van de structuur. Maar nog meer dan dat gaan onze ingenieurs en modellers samen op zoek naar een oplossing die rekening houdt met je esthetische en praktische voorwaarden. In dialoog: van de eerste meeting tot op de werf.

Met architecturale meerwaarde

Sterk, gedetailleerd en esthetisch. Deze drie kwaliteiten kenmerken onze structurele concepten. We ondersteunen je architecturale visie met een structuur die perfect aansluit bij je ontwerp. Vanuit onze liefde voor architectuur en in nauwe samenwerking. Vanuit het overleg tussen architecten en ontwerppartners zorgen we voor een vlotte uitvoering van de werken. Voor een geslaagd bouwwerk binnen de vooropgestelde timing en budget.

• Aansluitend bij het ontwerp

• In overleg met de architecten

• Binnen de vooropgestelde timing en budget

Innovatieve aanpak voor een vlot bouwproces

De bouwwereld is in constante evolutie. Cobe houdt de vinger aan de pols. Je profiteert van de nieuwste materialen, bouwconcepten, rekentoepassingen en modelleertechnieken. We zijn een voortrekker in onze sector. Een sterke inzet op 3D-modellering, BIM en een bouwteam-aanpak zijn typevoorbeelden van die innovatieve aanpak. Zo tillen we je bouwproject naar een hoger niveau.